Trouwt André Hazes opnieuw met Monique?

0
Trouwt André Hazes opnieuw met Monique?
Foto: Set Vexy

Yvonne Coldeweijer, een naam die bij veel bekende Nederlanders en ook Belgen een belletje doet rinkelen. En niet meteen een positief belletje. De blondine staat er immers om gekend om heel wat roddels te delen op haar Instagrampagina ‘lifeofyvonne’. En deze keer is André Hazes Junior terug aan de beurt.

Volgens Yvonne zijn André, zijn ex Monique, mini Dré samen met ‘Peet & Monique’ naar Florida vertrokken. En dat zet de mensen natuurlijk weer meteen aan het roddelen. Zo schrijft Yvonne het volgende op haar Instagramverhaal:

“Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn. Hou. Op. Met. Mij.”

Opvallend is ook dat kleine Dré mee is naar Florida, terwijl hij zich toch op school zou moeten bevinden. Maar ook daar heeft Monique een goede uitleg voor. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.
Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!

Toch zijn er uitzonderingen mogelijk. En een huwelijk behoort tot die uitzonderingen. Wil dat dan echt zeggen dat André en Monique gaan trouwen, of hebben ze nog een andere reden waarom de kleine Dré niet naar school hoeft. Een heleboel vragen waar we binnenkort ongetwijfeld een antwoord op zullen krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven