Maarten Vangramberen: “We moeten ons daarbij neerleggen”

0
Maarten Vangramberen: “We moeten ons daarbij neerleggen”
Foto: VRT

Wie aan sport op VRT denkt, denkt automatisch ook aan Maarten Vangramberen. Sinds kort vervangt Maarten Karl Vannieuwkerke in de omkaderingprogramma’s van de koers en dat vindt Maarten een hele grote eer, waar hij veel voldoening kan uithalen.

“Een voetbalwedstrijd of een koers omkaderen is in principe hetzelfde: het blijft een liveprogramma rond sport, je bent afhankelijk van wie er komt en wie niet. Maar die eerste koers, die was toch behoorlijk spannend. Karl stuurde mij na de uitzending een bericht om te zeggen dat ik het goed had gedaan”, lacht Maarten opgelucht in Story.

Onlangs vertrok op de Sporza-redactie Michel Wuyts. Hij had de pensioenleeftijd gebruikt en kon niet langer bij VRT aan de slag blijven. “De Sporza-redactie draait al heel lang mee, waardoor het geen revolutie is, maar een evolutie. Als er bepaalde afspraken zijn rond de pensioenleeftijd, dan moeten we ons daarbij neerleggen. Met Michel Wuyts is er een grootheid vertrokken op onze dienst en we zullen hem missen, maar ik ben blij dat hij zijn expertise ergens anders kan gebruiken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven