Nawel haalt uit naar medebewoner Big Brother: ‘Jij bent NIET bedankt!’

0
Nawel haalt uit naar medebewoner Big Brother: ‘Jij bent NIET bedankt!’
Foto: Play4

Wat doe je als je ziek in bed ligt? Dan maak je eens tijd om wat berichtjes te sturen naar de mensen die je lief hebt. Zo was dat ook bij Nawel uit Big Brother.
Zij maakte eerder deze week tijd om een lief bericht naar haar beste vriendin Nouchine te sturen. “Liefste Noucha ✨ Dankje om mijn leukste momenten in het BB huis compleet te maken, dankje om mij altijd te doen lachen, dankje voor alle knuffels, dankje om me te troosten als ik het moeilijk had, dankje voor alle zang&Dans sessies”, schrijft Nawel op Instagram.

Maar dan keert plots de positiviteit om, “(niet) bedankt om mij dagelijks te vergassen met je boeren en scheten 💨 Ik dacht ik zet het er toch maar effe bij🙊”, lacht Nawel in haar bericht dat zij op Instagram deelde.

De moodswings van Nawel zijn er nog altijd, maar gelukkig komt alles altijd goed bij haar en herpakt zij zich snel. “Dankje om mij nooit te nomineren😂 Maar vooral dankje om mijn BFF te zijn in het huis🥰 And i know for sure the best moet nog komen #Nouchel ✨💛”, besluit Nawel. Hoe lief!!!!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven