Gunther Levi: ‘Blij dat hij dood is’

0
Gunther Levi: ‘Blij dat hij dood is’
Foto: DPG Media

Familie-acteur Gunther Levi heeft een opvallende uitspraak gedaan tijdens een interview met het weekblad Primo. “Ik ben blij dat Peter dood is”, lezen we op de cover van het weekblad. Euh, Gunther?

Eerder vertelde Gunther Levi iets héél anders: “De dood van Peter en Marie-Rse is jammer en een vergissing. Dat merk ik aan de reactie van de kijkers”. Waarom is Gunther Levi nu plots van mening veranderd?

“Sterven is wel héél drastisch”, vertelt de acteur deze week in Primo. “Peter Van den Bossche kwam 23 jaar lang bijna dagelijks op het scherm. Voor veel ‘Familie’-kijkers zijn de vaste personages echte familieleden. Als er iemand het veld moet ruimen, voelt dat voor veel ‘Familie’-fans alsof ze iemand van hun bloedeigen familie moeten afgeven.”

Eigenlijk is Gunther Levi best wel tevreden met het feit dat zijn personage overleden is. Dat geeft de makers van de reeks niet meteen de kans om Gunther door een andere acteur te vervangen. “Dan zou ik mega pissed geweest zijn”, reageert de acteur in Primo. “Dan zou mijn gedwongen afscheid wél een persoonlijke afrekening zijn”, gaat Gunther Levi verder. De acteur denkt dat de makers van de soap niet goed wisten welke richting het uit moest met Peter Van den Bossche en dus kozen zij voor de meest drastische wending: de dood.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven