Astrid Coppens doet verrassende uitspraak over ijdelheid: “dat doe ik nooit”

0
Astrid Coppens doet verrassende uitspraak over ijdelheid: “dat doe ik nooit”
Foto: DPG Media

Vooroordelen zijn misschien niet netjes, maar we hebben ze natuurlijk allemaal. Zo zou het niemand verbazen dat Astrid Coppens ’s morgens lang voor de spiegel staat om piekfijn aan de dag te beginnen, maar dat blijkt niet het geval.

“’s Morgens kijk ik nooit in de spiegel”, verrast Astrid Coppens in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Al maakt Astrid natuurlijk wel een uitzondering voor dagen waarop ze een fotoshoot gepland heeft. “Maar anders vermijd ik dat. Ik wil er gewoon niet mee bezig zijn.”

“Ik breng Billie-Ray naar de crèche – binnenkort school – en kom dan thuis en ruim mijn huis op. Dat zorgt voor een zengevoel”, onthult Astrid Coppens haar ochtendroutine in Nina. Het ontbijt slaat ze daarentegen níet over.

“Ontbijten doe ik ook altijd – ik smeer altijd gezouten boter op mijn brood voor de choco. Al eet ik wel gevarieerd.” En ook wie dacht dat er bij Astrid Coppens al snel alcohol geserveerd wordt, komt bedrogen uit.

“Nog iets wat ik aan mijn leven in LA heb overgehouden, is geen alcohol drinken overdag”, onthult Astrid Coppens in Nina. “Wijn drinken tijdens een businesslunch is daar echt not done.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven