Suzan en Freek: “Ze wist ons helemaal te verrassen”

0
Suzan en Freek: “Ze wist ons helemaal te verrassen”
Foto: DPG Media

De muziekliefhebbers zitten allemaal op het puntje van hun stoel voor het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. VTM heeft weer heel wat straffe namen weten samenbrengen, en het beloofd een seizoen te worden om U tegen te zeggen. Één van die deelnemers is het Nederlandse duo Suzan en Freek.

“Dat ze ons nu gevraagd hebben voor de Vlaamse versie, vinden we een hele eer. Het is heel bijzonder dat je als Nederlandse artiest mag meedoen in een groot Belgisch programma. Wat ik zelf heel fijn vind aan Belgen is dat ze rustiger zijn. In Nederland zijn we directer en soms heel aanwezig. In ‘Liefde Voor Muziek’ was er meer ruimte voor iedereen en iedereen kreeg zijn plekje”, vertelt Suzan aan Story.

Suzan en Freek namen enkele jaren geleden al deel aan de Nederlandse versie van het programma, maar vinden de Vlaamse versie leuker. . “Toen we in Nederland deelnamen aan ‘Beste Zangers’ was dat heel leuk, maar we hadden nog maar een paar nummers. Nu hebben we een veel groter repertoire en meer ervaring. Bovendien was het ook heel fijn om nieuwe artiesten te leren kennen. Camille is heel veelzijdig en Margriet Hermans wist ons te verrassen met een ingetogen cover. Heel leuk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven