Nele uit De Mol: “ik hield dat geheim voor mijn medekandidaten”

0
Nele uit De Mol: “ik hield dat geheim voor mijn medekandidaten”
Foto: Play4

Zondagavond moesten we in De Mol afscheid nemen van Nele. Nele had te horen gekregen dat ze een spierscheur had opgelopen tijdens haar onfortuinlijke val in de eerste aflevering en besloot er zelf de brui aan te geven. Zij kreeg als eerste meteen het rode scherm. Haar medekandidaten wisten niet dat Nele zelf besloten had haar vragenlijst niet in te vullen…

“Nee, zij wisten dit niet”, vertelt Nele in haar afscheidsinterview. “Zoals je kan zien ben ik in de cinema blijven zitten tot het einde, omdat ik toen al beslist had dat ik de vragenlijst niet zou invullen.”

“Ik heb dan na de voorstelling besproken met twee mensen van de redactie dat het tijd was voor mij om te vertrekken. Het was duidelijk dat ik niet verder kon doen”, beseft Nele dat ze de groep en het programma enkel zou vertragen.

Nele zelf vertelde niets aan haar medekandidaten, maar de productie zou dat uiteindelijk wél doen: “Toen ik in de auto zat, hebben ze mij verteld dat ze de medekandidaten hadden ingelicht.  Ik heb de lijst niet ingevuld, dus dit was belangrijke informatie voor hen. Ik kreeg als eerste het rode scherm. Zij kregen daardoor dus geen extra info over hun eigen antwoorden”, beseft Nele maar al te goed dat het spel gewoon keihard doorging na haar afscheid.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven