Stephanie Planckaert onthult liefdesgeheimpje: “dat hebben we al lang niet meer gedaan”

0
Stephanie Planckaert onthult liefdesgeheimpje: “dat hebben we al lang niet meer gedaan”
Foto: VRT

Wanneer je de familie Planckaert op televisie ziet verschijnen, lijkt het wel alsof de familie 24uur op 24, 7 dagen op 7 constant bij elkaar is. Privacy lijken ze niet te kennen en ze delen alles met elkaar. Toch hebben de koppels onder hen ook wel eens nood aan wat qualitytime met z’n twee. Iets wat bij Stephanie en Christopher al lang geleden is.

“Het is al lang geleden dat we eens met ons tweetjes uiteten zijn gegaan. In het weekend willen we met de kinderen samen zijn. Ach, als je zolang samen bent, geniet je evenveel van qualitytime met je gezin. We vinden bevestiging en appreciatie in kleine zaken, zoals een simpele blik, samen koken of een aperitiefje drinken. We hoeven niet op reis naar Ibiza om verbinding te zoeken”, bekent ze in Story.

Stephanie en Christopher hebben alles over voor hun kinderen. En hoewel ze niet elke dag de beste versie van zichzelf zijn, proberen ze het toch. “Ik wil zoveel mogelijk qualitytime met mijn kinderen. Maar mijn hoofd staat daar niet altijd naar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven