Katrien De Becker: “Ik probeer eraan te werken”

1411
Foto: VRT

Vloeken, het zou niet mogen, maar iedereen doet het. Ook actrice Katrien De Becker pleit schuldig.  Vooral in het verkeer laat ze zich vaak gaan.

“Ik probeer daar echter aan te werken. Maar weet je wat helpt? Ervan uitgaan dat die chauffeurs voor en achter je onbewust al die stommiteiten begaan. Ik ben nu een boek aan het lezen ‘De meeste mensen deugen’ en ook in, het verkeer is dat mijn uitgangspunt: ‘Ze weten niet beter’”, glimlacht Katrien in Primo.

Katrien is een bezige bij. Ze is altijd bezig thuis of onderweg naar de repetities of opnames voor haar job. Vroeger kreeg de actrice een enorm schuldgevoel als ze niets deed. “Nu kan ik al wat beter genieten van rustige en vrije momenten. Ik besef nu dat het af en toe mag om niets te doen. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be