Anja Daems: “Ik weet niet of ik dat ga doen”

0
Anja Daems: “Ik weet niet of ik dat ga doen”
Foto: VRT

Trouwe luisteraars van Radio 2 zijn ongetwijfeld grote fan van het programma ‘De Madammen’. Het programma gepresenteerd door Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Siska Schoeters kan elke uitzending rekenen op een trouw aantal luisteraars, en dat al vijftien jaar lang. Maar wil Anja Daems, die er al 15 jaar bij is, nog 15 jaar doorgaan? Ze verklapt het in Primo.

“Of ik tot mijn 68ste ‘De Madammen’ zal presenteren? Dat weet ik niet. Ik heb geen glazen bol. Doordat Radio 2 al jaren de grootste radiozender van Vlaanderen is, is er weinig reden om veel aan het zendschema te sleutelen.

Door al zo lang voor de radio te werken heeft Anja een evolutie opgemerkt in het radio-gegeven. “Je kan niet om het gegeven heen dat de toekomst van de radio digitaal is. De tijd van plaatsjes aan- en afkondigen is al lang voorbij. Radio is tegenwoordig meer een afgeleide geworden van sociale media. Heden ten dage praten we on air vooral over foto’s of video’s die we gemaakt hebben voor Facebook of Instagram.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven