Tom Waes: “Ik heb zelfs mijn teennagels gevijld”

0
Tom Waes: “Ik heb zelfs mijn teennagels gevijld”
Foto: DPG Media

Tom Waes is terug met een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes”. Hij reist langs vijf grote wereldsteen waaronder Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Waar Tom 5 dagen wou verblijven om de stad in beeld te brengen, werden er al gauw 20. De groep werd getest op corona en zowat de hele crew testte negatief. Alleen het resultaat van Tom en klankman Joris bleef uit. Tom die nattigheid voelde, testte positief.

Tom en klankman Tom werden veroordeeld tot opsluiting in hun hotel. Daar zag hij zes dagen niet anders dan zijn bed, bad en de besneeuwde daken van de grootstad. “Ik heb de tijd nog nooit zo traag voorbij zien kruipen. Er werd daar drie keer per dag een zakje eten voor de deur gedropt en dat was het dan”, zucht Tom in Story.

Een aantal dagen quarantaine lijkt nochtans de ideale moment om enkele nuttige zaken te doen. Iets wat Tom ook geprobeerd heeft. “Ik deed alles om de tijd te doden. Ik heb mijn boekhouding bijgewerkt, mijn mailbox opgekuist, toiletzak uitgewassen, alle instellingen van mijn fotocamera uitgeplozen, een boek van 800 pagina’s gelezen, gesurft op het internet, reeksen gekeken op Netflix, ik heb zelfs mijn teennagels gevijld. Ik staarde zoveel door het raam naar buiten dat ik aan de lichtinval van de zon kon zien hoe laat het was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven