Ligt ontrouw aan de basis van de breuk tussen Jonas Van Geel en Evelien Bosmans

0
Ligt ontrouw aan de basis van de breuk tussen Jonas Van Geel en Evelien Bosmans
Foto: Vipnieuws

Het was  geen prettig nieuws om te lezen toen Jonas Van Geel en Evelien Bosmans bekend maakten dat hun relatie ten einde was. Het ging al eventjes niet meer goed tussen het koppel en daar zou het wel eens volledig fout kunnen gelopen zijn, meldt Dag Allemaal.

Jonas zal de afgelopen jaren ongetwijfeld veel aandacht hebben gekregen van vrouwelijk schoon. Maar ook Evelien liet zich de aandacht welgevallen. Zo zocht ze onder andere troost bij muzikant Tim Vanhamel, die we kennen van dEUS. Een romance die ondertussen al eventjes verleden tijd is.

Ook de komst van zoontje Charlie was niet zonder slag of stoot. Zoals elk koppel wel zal weten vraag zo’n kind veel aandacht en bezorgt het vooral veel slapeloze nachten, wat dan weer kan leiden tot frustraties. Ondanks zijn oneindige liefde voor Charlie dacht Jonas wel eens vaker tijdens de lockdown: ‘Ik zou het nu wel eens fijn vinden om iets te doen wat niet in functie van dat kind staat’.

Evelien bekende in Dag Allemaal enkele maanden geleden nog dat ze niet jaloers was en dat een goede relatie niet per se gelijkstaat aan een monogame relatie. Maar een affaire dat kon voor haar niet door de beugel. “Ik geloof niet in eeuwige liefde. Maar één ding weet ik wel zeker: dat ik voor eeuwig en altijd verbonden zal zijn met Jonas, en dat ik daar zielsgelukkig om ben.” Of ze daar nu nog zo over denkt, dat blijft nog de vraag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven