Familie-kijkers teleurgesteld: ‘Dat klopt niet’

0
Familie-kijkers teleurgesteld: ‘Dat klopt niet’
Foto: VTM

Voor de begrafenis van Marie-Rose en Peter kwam Bart Van den Bossche speciaal van Dubai naar België overgevlogen. De kijkers van ‘Familie’ waren blij om Chris Van Tongelen nog eens als Bart Van den Bossche in de soap te zien. Chris moet zowat de meest flexibele acteur zijn, want hij komt altijd maar voor één of een handvol afleveringen terug. 

Wat de kijkers van ‘Familie’ echter niet begrijpen is dat ook Trudy niet op de begrafenis aanwezig was. Trudy is toch de ex-vrouw van Peter Van den Bossche en bovendien de moeder van hun dochter Louise. Ja, de Louise die woensdagavond een emotioneel afscheidswoordje aan haar vader en grootmoeder richtte tijdens de begrafenis van de twee overledenen.

“Een vraagje waar is Trudy eigenlijk, die was toch bij Bart. Waarom komt zij dan niet mee? Is toch de mama van Louise”, lezen we op een fansite.


“Dat louise haar moeder niet mist en er zelfs niet over spreekt op de begrafenis van haar vader en oma vind ik hard en vreemd”, gaat een andere kijker verder.

“Het is echt een schande dat de makers Trudy niet gevraagd hebben. Ze hadden toch op z’n minst in de aflevering kunnen vermelden waarom Trudy in Dubai gebleven is? Neen, geen woord is erover gezegd”.
Actrice Silvia Claes was inderdaad niet in ‘Familie’ te zien, wat daarvoor precies de reden is, is niet bekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven