Peter Van de Veire neemt afscheid bij MNM

0
Peter Van de Veire neemt afscheid bij MNM
Foto: VIER

Op 1 april zal Peter Van de Veire voor de laatste keer ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ presenteren. Het einde van een belangrijk tijdperk bij MNM, het einde van een tijdperk voor de fans. In Dag Allemaal wordt teruggeblikt op de zotste momenten en ideeën die Peter en zijn team het afgelopen jaar hebben gehad.

Hoe zotter de ideeën, hoe meer Peter er zin in had om ze uit te voeren. Zo presenteerde hij ooit vanuit een pot choco. Jawel, een pot choco. Een idee dat op weinig begrip kon rekenen bij zangeres Jo Leemans. “Het viel zeker op, maar we hebben eens goed naar onszelf gekeken en moesten toegeven dat er te weinig relevantie in zat. Jo Leemans vond het ook voedselverspilling. Maar die choco was niet voor consumptie geschikt”, zegt Peter in Dag Allemaal.

Een jaar na de start van MNM kreeg Peter versterking van Eva Daeleman als sidekick. “Eva keek naar de wereld zoals de gemiddelde MNM-luisteraar. Ze zat nog op school en kwam er bij als een verwonderd kind. En dat werkte heel goed. Eva is een lieve vrouw, vol twijfels, maar op de radio is dat erg verfrissend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven