Iedereen zegt hetzelfde over Grace en haar zoon

0
Iedereen zegt hetzelfde over Grace en haar zoon
Foto: Play4

Grace noemde haar zoon in het huis Johnny maar eigenlijk is Jonathan zijn naam. De nu 20-jarige zoon van de 35-jarige Grace (ja, zij werd op haar 15e al mama) is een kanjer. Hij stal tijdens de afterparty van ‘Big Brother’ de show, dat is duidelijk in een filmpje te zien. Een filmpje dat vaak bekeken werd op de Instagram van Grace.

“Gezellig!!! Lekker knuffelen met jouw zoon!”, reageert Jozef.

“Wat een leuke zoon heb je Grace ik hoop dat de liefde ook opbloeit met Tony en jou”, reageert een andere volger. Tony? Dat is de man die in België zou wonen en met wie Grace voor haar verblijf in het huis iets had.

“Je ziet er fantastisch uit Grace, en met je knappe zoon en Tobias ernaast, een totaal plaatje. Ik hoop dat het iets wordt tussen jullie. Ik wens jullie alle geluk toe.”, reageert een enthousiaste fan.

De fans van Grace zijn blij met het filmpje van de party. “Leuk feestje. Geweldig dat we mochten meekijken. Zo leuk samen met je zoon. Fijne tijd met elkaar.”

Het valt de fans op wat een unieke band moeder en zoon wel hebben. “Wat een leuke zoon en moeder moment . Ik hoop dat de liefde bloeit met tobias”, besluit een andere volger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven