Wint Grace straks dan toch Big Brother 2022?

0
Wint Grace straks dan toch Big Brother 2022?
Foto: Play4

In de polls staat Salar op de eerste plaats als we kijken naar de populariteit om Big Brother 2022 te winnen, maar het zou best wel eens kunnen dat vanavond Grace met de jackpot naar huis gaat.

Hoezo, zijn de polls dan foutief? Wie weet! Misschien heeft Big Brother al wel in zijn kaarten laten kijken. Even een flashback naar de bekendmaking van de laatste twee finalisten. Dat Kristof een finaleplaats had, dat wisten we al. Maar afgelopen week werden Grace en Salar als finalisten toegevoegd.

En wat is er precies gebeurd? Eerst kreeg Grace te horen dat zij een finaliste van Big Brother 2022 was. En wat is er de afgelopen maanden gebeurd? De eerste wiens naam viel bij de vrijstelling, was blijkbaar telkens de persoon waarop de meeste stemmen waren binnengekomen. Zou het dan toch zo zijn dat Grace – mogelijk dankzij de enorme populariteit van Big Brother in Brazilië – de meeste stemmen kreeg en dat de polls deze keer niet overeenkomen met de echte uitslag van Big Brother?

We weten het vanavond rond 21 uur wanneer de winnaar van Big Brother 2022 bekendgemaakt zal worden. Is het Kristof? Of Grace? Of toch Salar? Spannend gaat het hoe dan ook worden!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven