Salar wint Big Brother 2022

0
Salar wint Big Brother 2022
Foto: Play4

Toen Big Brother begin 2022 begon had bijna niemand verwacht dat Salar enkele maanden later met een vette cheque naar huis zou gaan. De inwoner van Amsterdam was niet wie hij was en werkte heel wat kijkers op hun zenuwen. Salar kwam naarmate het spel vorderde in zijn normale doen en daar wat de kijker wél tevreden mee. De ‘nieuwe’ Salar werd een publiekslieveling, ook omdat hij voor de nodige sfeer en  paniek zorgde én het spel speelde. Dat hij daarenboven de boezemvriend van Nouchine werd, vonden heel wat kijkers meer dan aangenaam. Beiden benoemden het als een broer-zus-relatie en daar is niets mis mee.

Salar speelde het spel samen met Kristof en Tobias, maar Salar maakte de meeste progressie tijdens de bijna drie maanden in het Big Brother-huis. Hij dacht veel na over het spel maar ook over wat Big Brother eventueel zou gaan doen. Bij het minste geluid werd Salar soms paranoia, tot grote hilariteit van de kijkers.

De man met de grote mond had echter een klein hartje. Toen hij zijn mama in de gameroom zag, begon hij – zoals hij het zelf omschreef – te huilen als een baby. Maar ook dat sierde hem, Salar stal menig hart van de kijker en werd alsmaar populairder in de polls.

Afgelopen week was in diezelfde polls overduidelijk te zien dat Salar torenhoog favoriet was om met de jackpot naar huis te gaan. Salar gaf eerder aan in zijn bedrijf te willen investeren, dat geld zal zeker en vast goed besteed zijn.

Oh ja, de finalepolls hadden het trouwens volledig bij het juiste eind: Kristof werd zoals verwacht als eerste naar huis gestuurd, Grace werd tweede. Haar droom om aan Big Brother deel te kunnen nemen is waarheid geworden, al had zij liefst de jackpot mee naar huis genomen. Maar Grace heeft misschien wel een andere trofee om mee uit te pakken: Tobias. Of het tussen haar en hem wat zal worden zal de toekomst uitwijzen. Eerst wacht Grace een ernstig gesprek in de buitenwereld, want zij heeft iets uit te klaren met een mysterieuze Belg die haar meermaals in de steek heeft geladen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven