Jeron Dewulf neemt afscheid van zijn vader: “de besmetting te veel”

0
Jeron Dewulf neemt afscheid van zijn vader: “de besmetting te veel”
Foto: DPG Media

Jeron Dewulf en zijn familie zijn in diepe rouw. Ze moesten afscheid nemen van Carlos Dewulf, de vader van Jeron. De man werd voor een tweede keer getroffen door het coronavirus en dat werd de man fataal.

Ook al was er eventjes hoop voor de familie Dewulf. Rond kerst leek het allemaal goed te gaan en de familie hoopte op een klein mirakel. Maar de hoop op een mirakel nam snel terug af. Jeron schreef toen op Facebook: “Papa is erg verzwakt en hierdoor kwetsbaar voor allerlei infecties. Vandaag hebben we hem na lange tijd en een bijkomende infectie even wakker geweten. Hij heeft ons duidelijk gemaakt dat hij wil vechten. Dat zullen we samen met hem blijven doen.”

Maar het mocht niet zijn. Na drie maanden was Carlos nog altijd niet beter. Hij was stabiel, maar erg verzwakt. Jerons vader liep een tweede coronabesmetting op en die besmetting was de besmetting te veel.  Jeron was er het hart van in. “Dit was helaas het gevecht te veel. We willen iedereen danken voor de steun tijdens de afgelopen maanden. Hasta Siempre, papa”, schreef hij op Facebook.

We wensen Jeron en de hele familie heel veel sterkte toe bij dit moeilijke verlies.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven