Deze bewoner verlaat vanavond het huis

0
Deze bewoner verlaat vanavond het huis
Foto: Play4

Wie mist de finale van Big Brother? Dat is een vraag waar de fans van Nouchine, Grace en Salar momenteel mee zitten. Eén van hen zal vanavond het huis moeten verlaten. Big Brother zal straks bekendmaken wie de tweede en derde finalist is en dat betekent dan meteen dat de andere persoon het huis zal moeten verlaten.

De exit van die persoon zal niet via een liveshow gebeuren, vanavond is er een gewone aflevering van Big Brother op tv.
Wil jij als eerste weten wie er precies afvalt, hou dan de livestream in de gaten.

Volgens de polls zit Salar safe en moeten we de afvaller zoeken tussen Grace en Nouchine. Eén van hen verlaat vanavond het huis en voor één keer moeten we het antwoord schuldig blijven. Het verschil tussen Grace en Nouchine is te klein, niet één poll geeft een voldoende groot verschil om nu al een uitspraak te doen. Elke stem kan een belangrijke rol spelen.

Zien we zaterdag een finale met Kristof, Salar en Grace of een finale met Kristof, Salar en Nouchine? Dat weten we later vandaag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Nieuwe dode in Familie
Volgend artikel Daarom stapte Natalia naar de politie
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven