Gretel valt af in De Mol: ‘haar eigen schuld’

0
Gretel valt af in De Mol: ‘haar eigen schuld’
Foto: Play4

Zondag kon je op Play4 kijken naar de eerste aflevering van De Mol. De kijkers krijgen op zondagavond 8 mei zekerheid over de identiteit De Mol, maar we kunnen nu al met zekerheid schrijven dat het niet Gretel is. Zij werd zondagavond al naar huis gestuurd. “Haar eigen schuld”, lezen we op de sociale media. “Zij heeft nooit een volledige reeks uitgekeken, dan kan je toch niet scoren?”

En dat is wat Gretel bevestigt tijdens een interview. “Ik was niet echt een fervente mol-kijker. Ik keek sporadisch. Met de covidperiode vorig jaar heb ik wel het hele seizoen van De Mol in Duitsland bekeken. En dat vond ik fantastisch”, klinkt het.

En dus besloot Gretel om zich in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Onder impuls van haar eigen dochter. “Mijn dochter vond het wel iets voor mij. En ik had zin in een avontuur. Ik vind spelletjes leuk. De allerlaatste dag dat je je kon inschrijven hebben we snel een video gemaakt en ingestuurd. Zonder voorbereiding, zonder erover na te denken. Ik had dus ook helemaal niet verwacht te worden geselecteerd. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven