Planckaerts stellen belangrijke beslissing uit: “dat is helemaal niet nodig”

0
Planckaerts stellen belangrijke beslissing uit: “dat is helemaal niet nodig”
Foto: VRT

Wie een trouwe kijker is van ‘Chateau Planckaert’ weet dat de twijfel bij de Planckaerts bijzonder groot is om al dan niet te verhuizen naar Frankrijk, waar ze nu druk bezig zijn met het bouwen van hun chateau. Dat zou betekenen dat ze hun B&B wat meer moeten achterlaten en daar wringt het schoentje.

Toch wil de familie nog niet meteen een beslissing nemen en zeker niet zolang het kasteel nog niet af is. En dat is nog niet voor binnenkort, vreest Stephanie, de oudste dochter van Eddy. ““De mannen zijn volop aan het dak bezig en binnenkort storten Magali en ik ons op de interieurinrichting. Toch lijkt het me ambitieus om te denken dat het kasteel dit jaar volledig klaar zal zijn”, bekent ze in Story.

De beslissing hoeft dus nog niet meteen te vallen. Al brengt dat toch de nodige druk met zich mee. De Planckaerts willen enkel het beste voor hun kinderen en kleinkinderen, maar wat is het beste voor hen? “Die beslissing legt heel wat druk op ons, terwijl dat niet nodig is. We willen niets overhaasten. Al beseffen we dat we op een bepaald moment de knoop zullen moeten doorhakken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven