Big Brother: ‘Nouchine is de enige die dit kan zeggen’

0
Big Brother: ‘Nouchine is de enige die dit kan zeggen’
Foto: Play4

Aanstaande zaterdag zit Big Brother 2022 erop, die avond gaat in Amsterdam de finale van het huidige seizoen door en verlaten de laatste drie kandidaten één voor één het huis.

Er is dit jaar iets opvallend gebeurd: van de vier kandidaten die aan de finaleweek begonnen zijn – Nouchine, Grace, Salar en Kristof – is er slechts één iemand die niet één keer genomineerd werd en dat is Nouchine uit Gent. Zowel Grace, Salar als Kristof werden eerder wel genomineerd voor een exit. Alleen Nouchine heeft het volgens sommigen verschrikkelijke gevoel van een nominatie nooit mogen ervaren.

“Ja, Nouchine is er netjes doorheen gefietst, maar dat speelt niet in haar voordeel. Nooit hebben haar familie en fans écht moeten stemmen op haar. Oké, er waren wel de stemmingen wie bijvoorbeeld Little Brother mocht worden, maar de finalestemming is toch wel wat anders. Kunnen de fans van Nouchine zich organiseren om zoveel mogelijk stemmen voor haar te verzamelen? We zullen het deze week zien, we zullen het meemaken”, reageert onze Big Brotherwatcher.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven