Thuis-actrice Tine Priem zoekt géén minnaar: “zo ben ik niet opgegroeid”

0
Thuis-actrice Tine Priem zoekt géén minnaar: “zo ben ik niet opgegroeid”
Foto: VRT

Tine Priem praat in TV Familie openhartig over haar huwelijksleven. De 33-jarige Thuis-actrice is ondertussen twee jaar getrouwd met Tom en nog steeds is het koppel dolgelukkig met elkaar.

Een open relatie aangaan, zoals haar collega-acteur Tom Vermeir (Twee Zomers) ziet Tine Priem sowieso niet zitten: “Een open relatie? Nooit van m’n leven. Ik zou dat totáál niet kunnen. Ik zou stikjaloers zijn mocht mijn partner met andere vrouwen omgaan”, vertelt de Thuis-actrice in TV Familie.

Zelf is ze opgegroeid met het idee om samen te blijven met één partner. Al durft Tine Priem daar wel een kanttekening bij maken: “Het is natuurlijk beter om een open relatie te hebben dan getrouwd te zijn en je partner te bedriegen”, klinkt het voorzichtig bij Tine Priem in TV Familie.

“Maar als iemand ‘nood’ heeft aan een ander kan dat enkel werken als je die beslissing samen neemt”, voegt de Thuis-actrice eraan toe in TV Familie. “Zelf vind ik geborgenheid, trouw, vertrouwen, eerlijkheid en vrijheid de belangrijkste waarden in een relatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven