Matrassenkoning Dave Wauwermans zit vast in oorlogsgebied: “het is vreselijk”

247
Foto: Isopix

Dave Wauwermans was enkele jaren geleden te zien in The Sky is the Limit. We leerden in dat programma ook Kristina, de Oekraïense echtgenote van de matrassenkoning kennen. Tijdens een vakantie van het gezin bij hun schoonfamilie in Oekraïne brak daar echter de oorlog uit…

Dave, Kristina en hun vijfjarige dochtertje Arnella zitten momenteel vast in oorlogsgebied: “We zitten hier compleet geblokkeerd, het is vreselijk”, klinkt het wanhopig bij Dave Wauwermans in TV Familie.

“We zijn compleet uitgeput”, aldus een bezorgde vader in het weekblad. “Wat gaat hier nog allemaal gebeuren? We weten het niet. Of we hulp vanuit België krijgen? Nauwelijks. We botsen op de domste bureaucratie”, zucht Dave Wauwermans in TV Familie.

Zelf het land ontvluchten is onmogelijk: “Er is geen doorkomen aan. Dertig kilometer verderop zouden we echt onder vuur kunnen genomen worden, zo blijkt. We zitten met de handen in het haar. Wat moeten we in godsnaam doen?” slaakt de matrassenkoning een noodkreet in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be