Zware kritiek op Château Planckaert: “bedenkelijk niveau”

0
Zware kritiek op Château Planckaert: “bedenkelijk niveau”
Foto: VRT

Heel veel kijkers storen zich meer en meer aan de afleveringen van ‘Château Planckaert’. De openbare omroep omschrijft het programma als een ‘Humaninterestreeks waarin we de familie Planckaert volgen tijdens een avontuurlijke uitdaging om van een verwaarloosd kasteel in Frankrijk een mooie chambre d’hôtes te maken’.

Afgelopen zondag waren er amper beelden van de verbouwingen te zien en dat is ook de kijkers opgevallen. “Hoeveel minuten van de aflevering waren aan het kasteel besteed?”, vraagt een kijker zich op Facebook af. “16 gyprocvijzen en afplamuren van de gemaakte gaatjes en één loodslabbe op ’t dak , vroeg mij af waarom men die naar boven draagt als men een kraan heeft ;het begint naar een bedenkelijk niveau te verglijden”, reageert een kijker. Sommige kijkers denken zelfs dat de Planckaerts amper zelf hun handen uit de mouwen steken. “Ben zeker dat echte vakmannen de rest doen en niet in beeld komen. Dit kan niet anders”, reageert een kijker.

“Heel hard gewerkt aan hun kasteel. Wanneer is dat af ,binnen 10jaar !??”, vraagt een kijker zich terecht af. Want je kan niet echt zeggen dat het vooruit gaat met de werkzaamheden en dan moet er binnen nog héél veel gebeuren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven