Salar in Big Brother: ‘Dat kan niet!’

0
Salar in Big Brother: ‘Dat kan niet!’
Foto: Play4

Eén week voor de finale tasten finalisten in het duister

Zaterdagavond gaat één iemand naar huis en blijven de kandidaten nog met vier over. En wat gaat er nadien gebeuren? Normaal gezien duurt Big Brother nog drie weken, de kandidaten weten nog steeds niet dat de finale volgende week zaterdag al is. Dat nieuws gaat als een bom inslaan in het huis, hopelijk mogen Geraldine en Peter zaterdagavond tijdens de liveshow toch een hint geven.

Kristof, Nouchine en Salar waren vrijdag in de vooravond aan het speculeren hoe het verder zou kunnen verlopen. Gaat er volgende week nog één iemand naar huis en zijn er dan twee finaleweken met drie personen? Kristof was al volop aan het fantaseren. Hij droomt al van twee weken vol challenges waarbij onder andere de jackpot kan aangroeien én hij (ja, wie anders….) nog een geheime missie mag doen. Volgens Salar kan dat niet. Met drie mensen twee weken in het huis, ‘dat kan niet, dan heb je geen content voor de uitzending’. Maar Kristof heeft er alle vertrouwen in dat Big Brother gedurende die twee weken voor de nodige animatie en spanning zal zorgen.

Hij moest eens weten, de leraar uit Stabroek, dat zijn familie de affiches NIET verkeerd heeft laten drukken maar dat 26 maart écht het einde van Big Brother betekent. Volgende week zaterdag is hij het huis uit, samen met de andere twee finalisten en is het spel over en uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven