Joke van de Velde gelukkiger dan ooit met Luca – volgt er een tweede kindje?

0
Joke van de Velde gelukkiger dan ooit met Luca – volgt er een tweede kindje?
Foto: DPG Media

Joke van de Velde is gelukkiger dan ooit sinds ze mama werd van Luca. Ook al voedt ze haar zoontje op als alleenstaande moeder, toch zou de voormalige Miss België niet meer zonder kindje kunnen.

“Ja, er is veel veranderd in mijn leven”, geeft Joke van de Velde toe in Story. “Maar Luca is het mooiste wat mij is overkomen, hij is mijn geluk”, klinkt het bij een trotse mama. “Ook al vloek ik soms als hij niet wil slapen, ik ben veel gelukkiger mét dan zonder kind.”

“Luca brengt de familie ook dichter bij elkaar”, voegt Joke er stilletjes aan toe in het weekblad. “Ik had minder contact met mijn zus Belinda, maar sinds Luca er is, horen we elkaar weer vaker. Mijn ouders zijn ook heel gelukkig met hun kleinzoon, maar wel heel vermoeid als hij bij hen is geweest”, lacht Joke in Story.

Joke van de Velde is ondertussen 42 jaar én voedt Luca op als alleenstaande moeder: “Maar mocht ik in een andere situatie zitten en jonger zijn, ik zou zeker voor een tweede kindje gaan”, spreekt Joke van de Velde duidelijke taal in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven