Fans van Familie verkopen tickets voor verjaardagsfeest na afhaken De Romeo’s

0
Fans van Familie verkopen tickets voor verjaardagsfeest na afhaken De Romeo’s
De Romeo's

Heel wat kijkers van ‘Familie’ zijn teleurgesteld nu VTM heeft laten weten dat De Romeo’s toch niet zullen optreden op ’30 jaar Familie’ in de Lotto Arena. Op 17 september aanstaande gaat dat feestje in de Lotto Arena door en daarop zullen heel wat bekende gezichten uit Familie. Met De Romeo’s hadden de organisatoren in één klap 3 mannen die ooit in ‘Familie’ te zien waren.

Zowel Davy Gilles en Chris Van Tongelen speelden in het verleden mee in de soap, Gunther Levi is nog enkele dagen in de soap te zien en dan zet ook hij een punt achter zo’n 23 jaar ‘Familie’.

Officieel klinkt het dat De Romeo’s op 17 september niet vrij zijn, maar fans denken dat Gunther Levi het gewoon niet ziet zitten om nog naar het feest naar aanleiding van 30 jaar Familie te gaan. De plaats van De Romeo’s zal ingenomen worden door Willy Sommers en dat ziet niet iedereen zitten.

“Ik heb mijn ticket te koop staan nu. Ik ga niet meer. Ik ging enkel nog omdat zij kwamen maar nu hoeft het voor mij helemaal niet meer”, schrijft Sophie, tot voor kort een grote fan van ”Familie’. Sinds bekend werd dat Gunther Levi aan de deur werd gezet, is haar liefde voor ‘Familie’ sterk bekoeld.

“Nu ineens zijn de Romeo’s niet vrij. Heel vreemd. Datum ligt toch al lange tijd vast. Ze willen niet dat Peter er nog bij is. Dat denk ik. Ik heb 2 kaarten. Iemand interesse ?”, schrijft Monique.

“Ik was blij dan de romeo’s te kunnen zien .maar als ik gunther levi was zou ik ook zeggen sop het u maar op.eerlijk gezegd heb spijt dat ik die kaarten al gekocht heb”, is de reactie van Linda. En ook Carine heeft spijt dat zij al tickets heeft gekocht: ‘Ik heb geen zin meer in hun feest”, klinkt het.

Toch wel jammer, want Willy Sommers is een topper en bovendien was hij ook (even) in ‘Familie’ te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven