Kijkers Familie in shock: ‘We gaan jullie zeer hard missen’

0
Kijkers Familie in shock: ‘We gaan jullie zeer hard missen’
Foto: VTM

Maandagavond namen Patrick en Jenny afscheid in Familie. Ludo Hellinx en Hilde van haesendonck kregen vorig jaar te horen dat hun personages uit de soap geschreven zouden worden. Maandagavond was het koppel voor het laatst in Familie te zien en dat was een best verdrietig moment voor de kijkers.

Die reageren zwaar teleurgesteld op de sociale media. “Zo jammer, jullie waren geweldig. We gaan jullie missen”, klinkt het bij Annie.

Ook Chrisje betreurt het gedwongen vertrek van Hilde en Ludo. “Weeral twee goede acteurs eruit. Bedankt voor de leuke momenten, jullie zijn toppers.”

Iemand anders wenst de twee acteurs succes. “Ze hadden beter andere mensen eruit gegooid, mensen die geen cent waard zijn”, reageert een boze kijker.

“Familie is hoe langer hoe minder familie! Indien het zo verder gaat kunnen ze er beter mee stoppen en een andere reeks beginnen! En ja, ik kijk al 30 jaar!”, reageert Kristel.

En ook een mannelijke kijker geeft zijn ongezouten mening over het vertrek van Hilde en Ludo. “Fijne acteurs die hun rol zeer goed vertolkten. Aan de schrijvers hoog tijd om is na te denken wat ” familie ” echt betekent. Er zijn andere manieren om elke generatie aan bod te laten komen . Jeugd kan op een andere manier de oudere / jongere generatie leren kennen en ermee om te gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven