Astrid Coppens in tranen: ‘Niet te doen’

0
Astrid Coppens in tranen: ‘Niet te doen’
Foto: DPG Media

Steeds meer en meer artiesten die mama of papa worden van een kindje, kiezen er voor om hun kindje af te schermen van de buitenwereld door ze niet op sociale media te laten verschijnen. Dat deed ook Astrid Coppens met haar dochtertje Billie Ray. Ze heeft het lang volgehouden, maar ondertussen heeft ze moeten toegeven aan het schattige snoetje van haar dochtertje, en wil ze dat met de hele wereld delen.

“Ik ben een fiere moeder. Billie-Ray is te schattig. Ik wil dat laten zien. Ik krijg regelmatig filmpjes binnen waar ik van ontroerd ben. Ze is vaak verdrietig omdat ik dan eventjes weg ben. Niet te doen”, zegt Astrid geëmotioneerd in Het Nieuwsblad.

Astrid heeft bij kledingketen een eigen kledinglijn ‘Astrid Black Label’. Maar ook dochtertje Billie-Ray heeft een eigen lijn van trainingspakken bij Woody. Net als mama Astrid staat Billie-Ray model voor de foto’s van de lijn. “En ik denk soms: doe ik het te veel? Maar ik vind dat we er redelijk in zijn. Bram en ik doen alles zelf. En de lijn draagt haar naam, het zou raar zijn om haar niet te shooten. Als ze het niet meer fijn vindt, zullen we ingrijpen. Maar het zou ook kunnen dat ze het cool vindt later.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven