Thuis-actrice Vanya Wellens staat voor grote uitgaven: “daarvoor zal ik nog moeten sparen”

0
Thuis-actrice Vanya Wellens staat voor grote uitgaven: “daarvoor zal ik nog moeten sparen”
Foto: VRT

Vanya Wellens mag trots zijn op haar nieuwe huis. Ze gunt iedereen in Dag Allemaal graag een kijkje in haar nieuwbouwwoning waar ze sinds augustus vorig jaar in woont. Het huis is nog niet volledig af, maar Vanya ziet het allemaal positief in.

“Ik weet het, mijn keukentje is nog niet op en top in orde. Het is dan ook een voorlopig keukentje dat ik voor 500 euro in elkaar heb geflanst. Voor de definitieve keuken zal ik nog wat moeten sparen. Niet alleen voor de keuken, trouwens. Ook de trap moet nog worden aangepakt, de binnendeuren moeten nog worden geplaatst en de verlichting moet worden opgehangen. Voorlopig heb ik ook alleen maar de slaapkamers van de meisjes geschilderd”, vertelt ze trots in Dag Allemaal.

Voor Vanya is er geen haast bij de afwerking van haar huis. “Het kost allemaal een pak geld, maar ik doe het liever van de eerste keer goed. Ik vind het ook niet erg om er nog jaren mee bezig te zijn. Al duurt het nog 10 jaar en is mijn dochter dan 21 en klaar om het huis te verlaten. Ik kan haar dan helpen in haar eerste huisje of appartement.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven