Pim Symoens: “telkens als ik eraan terugdenk, breekt mijn hart opnieuw”

0
Pim Symoens: “telkens als ik eraan terugdenk, breekt mijn hart opnieuw”
Foto: PhotoNews

Pim Symoens kennen we allemaal nog van zijn deelname aan Star Academy in 2005. De ondertussen 38-jarige Pim werd een jaar geleden voor het eerst papa van dochtertje Renée. De zanger is dan ook erg aangedaan door het drama dat zich afspeelde in een kinderopvang in Mariakerke waar een kindje stierf na mishandeling…

“Telkens als ik aan dit drama denk, breekt mijn hart opnieuw”, vertelt Pim Symoens in TV Familie. Hun eigen dochtertje voeden Pim en zijn vriendin Rebecca zelf op, met hulp van de grootouders wanneer ze zelf aan het werk zijn. Maar Pim ging als klein kindje wel naar een onthaalmoeder.

“Ik bewaar mooie herinneringen aan die tijd”, onthult Pim in TV Familie. “Iedereen die in die sector werkt, verdient eindeloos veel respect, want het is een zwaar onderschatte job”, benadrukt Pim Symoens.

“Het is alleen heel jammer dat er enkele rotte appels tussen zitten die niet over de juiste kwalificaties beschikken. Ik hoop vooral dat zoiets nóóit meer gebeurt”, deelt Pim Symoens de mening van gans Vlaanderen in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven