Jamie-Lee Six reageert op harde kritiek: “ik ben géén meedogenloos onmens!”

97
Foto: DPG Media

Jamie-Lee Six liegt en bedriegt alsof het een lieve lust is in De Verraders. De 23-jarige actrice en influencer die volledig doorbrak dankzij D5R is er zelf van schrokken hoe goed ze haar tegenspelers een rad voor het oog kan draaien. Al was het niet altijd even makkelijk…

Liegen aan de ronde tafel was het moeilijkste, geeft Jamie-Lee Six toe in TV Familie. “Mensen aanduiden die uit het spel moesten vliegen. Mensen van wie ik uiteraard wist dat zij helemaal geen verraders waren. In feite was dat keihard. Ook voor mezelf… Maar ik heb het allemaal puur voor het spel gedaan en zeker niet omdat ik iemand niet graag had of zo.”

Jamie-Lee Six bleef zolang onder de radar omdat haar tranen ook altijd zo oprecht leken. “En ze waren meestal ook half oprecht,” geeft de actrice toe. “Ik vond het telkens echt zonde en triest wanneer iemand moest vertrekken…” Al hielp het natuurlijk wel dat de West-Vlaamse een actrice is…

“Oké, tuurlijk kwam er bij mij acteerwerk aan te pas. Maar denk alsjeblieft niet dat ik een meedogenloos onmens ben. Want dat is absoluut niet zo!” benadrukt Jamie-Lee Six in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be