Leen Dendievel: ‘Queen Nawel for the win’

0
Leen Dendievel: ‘Queen Nawel for the win’
Foto: Photo News

Actrice en schrijfster Leen Dendievel scoort bij de fans van Nawel uit Big Brother. Leen neemt het op Instagram op tegen de vrouw die ondertussen al 7 keer genomineerd werd. “Weet je nog dat ik mijn boek ‘Brief aan mijn kind’ heb geschreven met Big Brother op de achtergrond? Dat is omdat ik leven rond mij nodig heb om te kunnen schrijven. En het was corona, weet je wel”, schrijft Leen op Instagram. “Wel, nu kijk ik terug. En wat zie ik? Ik zie een vrouw, ijzersterk, die constant genomineerd wordt (vooral door mannen, jaja, echt waar). Waarom? Daar wordt over gezwegen. Maar ik weet het!”, gaat Leen verder.

“Omdat ze een bedreiging is. Omdat ze sterk is, voor haar mening durft uit te komen en ze haar ‘mannetje’ staat. Daardoor wordt ze als ‘hard’ aanzien of ‘cocky’! Neenee, het is gewoon een vrouw van deze tijd, met dezelfde rechten om zich uit te spreken als een ander, een man of ander gender. Daarom moet deze vrouw Big Brother winnen!”, schrijft Leen op Instagram.

“Waarom deel ik dit? Omdat dit een mooi voorbeeld is waarom internationale vrouwen dag bestaat. Voila!“, besluit Leen. Voor haar is Nawel niet zomaar Nawel maar wel Queen Nawel!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven