K3-fans enthousiast: “Geef ons terug een show voor volwassenen”

0
K3-fans enthousiast: “Geef ons terug een show voor volwassenen”
Foto: Studio 100

Begin maart ging de nieuwe tournee van K3 van start. Dit is ook meteen de allereerste show met Julia aan de zijde van Marthe en Hanne. En het mag gezegd zijn: Julia staat er! Klaasje lijkt al meteen vergeten  en Julia bewijst dat ze de titel van ‘winnares van K2 zoekt K3’ waardig is. Alleen maar lovende reacties over de show bij de kinderen achteraf .Maar niet alleen de kinderen waren dolenthousiast over de show, ook de oudere fans waren door het dolle heen.

Volgens velen is deze show de beste show van de afgelopen jaren en is de setlist vooral één brok nostalgie, met een mooie afwisseling van nieuwe nummers. En dat zette de fans aan tot het opstarten van een leuke oproep naar Studio 100 en K3 toe.

Social media ontplofte bijna met de boodschap ‘Wij willen een K3show voor volwassenen, jullie ook?’ Een oproep werd gedaan op MNM, Instagram, Facebook en Twitter en meteen waren heel wat mensen voor het idee te vinden. Het bericht werd veelvuldig gedeeld en ook K3’tje Julia leek voor het idee te vinden te zijn. Ook zij likete enkele posts.

Het is de fans al eens een keertje gelukt om een show voor volwassenen te realiseren door een simpele oproep te lanceren, die vaak gedeeld werd. Of dat nu ook zal lukken, dat valt nog af te wachten. Maar laten we hopen voor de vele fans dat Studio 100 en K3 er een mooie kans in zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven