Big Brother: kopen mannen extra stem van 1.500 euro?

0
Big Brother: kopen mannen extra stem van 1.500 euro?
Foto: Play4

Big Brother heeft een uniek aanbod gedaan. Tobias, Salar en Kristof kregen de kans om een extra stem bij de nominaties aan te kopen. In ruil voor die extra stem gaat er wel 1.500 euro uit de jackpot. Elke man kan één stem kopen, als zij die stemmen slim zouden inzetten, dan kunnen zij op die manier mogelijk een vrouw extra nomineren.

Zondagavond werden lange tijd alle mogelijkheden overlopen, maar het lijkt erop dat de mannen toch geen stem zullen kiezen.  Zij vinden de 1.500 euro te duur voor gewoon één stem, je koopt namelijk geen vrijstelling op zich. Bovendien zou het kopen van een extra stem mogelijk gewoon één week uitstel kunnen betekenen, want hoe gaan de andere bewoners én vooral de kijkers met hun keuze omgaan?


Of de heren effectief geen stem kopen?  Dat zullen we pas later weten. Maandag moeten zij één voor één naar de dagboekkamer komen en hun persoonlijke beslissing bekendmaken. Willen Tobias, Salar en Kristof het spel écht spelen en laten zij de kans om het spel te beïnvloeden liggen of is de lokroep naar de finale zo groot dat één van hen toch 1.500 uit de jackpot haalt?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven