Jamie-Lee Six krijgt opvallend nieuws te horen in De Verraders: “daardoor veranderde het hele spel”

482
Foto: DPG Media

Jamie-Lee Six speelt haar rol als verraadster zodanig goed in De Verraders dat niemand haar op het lijkt. Nochtans was de 23-jarige actrice niet onverdeeld gelukkig toen ze te horen kreeg dat ze het spel zou spelen als één van de drie verraders…

“Dat was dubbel. Ik wist dat dit voor mij het hele spel compléét zou veranderen. En ja, zodra ik in het begin die treinwagon binnenstapte, was ik al een rolletje aan het spelen. Ik wilde zo onschuldig en gewoontjes mogelijk overkomen”, onthult de actrice die Amber speelt in D5R.

Jamie-Lee Six schrok er zelf van hoe goed ze kon liegen en bedriegen: “Awel ja, ik ben er zelf serieus van geschrokken. Dat komedie spelen en liegen ging mij goed af. En intussen vertrouwden de bondgenoten mij. Ja, ik stond ervan versteld”, klinkt het niet zonder trots bij de actrice in TV Familie.

“Voor mij was dat een soort van wake-upcall. Ik bedoel: in het echte leven zou ik zoiets niet kunnen. Nóóit. Maar tijdens de opnamen van ‘De Verraders’… Tja, dat was niet echt, hé. Het was een spel”, knipoogt Jamie-Lee Six in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be