VTM-journaliste Hannelore Simoens: “dat is echt raar”

0
VTM-journaliste Hannelore Simoens: “dat is echt raar”
Foto: DPG Media

‘De Verraders, een spel vol mindfucks, weinig vertrouwen in elkaar en de nodige discussies.  Want allemaal hebben ze maar één doel en dat is de verraders ontmaskeren. Maar wie zijn de verraders? Door het weinige vertrouwen in elkaar gaan de verdenkingen alle kanten uit. Ook politiek journalist Hannelore Simoens werd meermaals verdacht en dat gaf een vreemd gevoel bij de journalist.

“Dat is echt raar, want ik heb echt geprobeerd om mezelf te zijn. Maar ook dat is soms verdacht. Nu, ik had het voordeel dat ik in een pact zat met zes, waarvan drie verraders. Ik kon van in hun schaduw heel goed observeren wie er probeerde de gesprekken te sturen waarin werd afgesproken op wie we zouden stemmen”, legt ze uit in Dag Allemaal.

Een pact is een mooie deal, en biedt veiligheid aan de deelnemers. Waaruit we misschien wel kunnen concluderen dat de verraders niet meteen ontmaskerd zullen worden. “De vraag is alleen hoe lang dat pact standhoudt. Ik heb Walter Damen ooit geïnterviewd over een rechtszaak. Goed dat hij niet vaak in de Wetstraat komt, ik weet niet of ik hem nog serieus zou kunnen interviewen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven