Joke van de Velde staat doodsangst uit met vogelspin: “die poten raakten mijn lippen aan”

0
Joke van de Velde staat doodsangst uit met vogelspin: “die poten raakten mijn lippen aan”
Foto: Qmusic

Play4 pakt binnenkort uit met een nieuw seizoen van Fear Factor. Joke van de Velde herinnert zich nog haar deelname aan het programma waarin ze een vogelspin in haar mond moest nemen…

“In een glazen box zaten vogelspinnen”, doet de voormalige Miss België haar verhaal in TV Familie. “Die beesten waren met elkaar aan het vechten. We moesten dus ‘om veiligheidsredenen’ wachten met de proef.”

De bedoeling van de proef was dat je zo’n vogelspin pakte en die in je mond stopte. “Lyndsey Pfaff sloeg mij met verstomming”, vertelt Joke van de Velde in TV Familie. “Ik ben haar bruidsmeisje geweest en ik wéét dat ze lef heeft, maar toch… Alsof het niks was, nam ze een tarantula uit die box en stopte hem zonder verpinken in haar mond!”

Maar dat durfde Joke van de Velde haar niet nadoen. “Maar ik heb wel zo’n harig monster vastgepakt en enkele seconden voor mijn mond gehouden. Die poten raakten mijn lippen aan, brrrrr”, gruwelt Joke van de Velde nog steeds als ze terugdenkt aan haar deelname aan Fear Factor.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven