Paniek in het Big Brotherhuis

0
Paniek in het Big Brotherhuis
Foto: Play4

Een spel waarbij een rewind-token gewonnen kon worden, heeft voor heel wat onrust in het huis gezorgd. De genomineerden waren Nawel en Kristof. Als de token tijdens een spel gevonden werd, kon de situatie teruggedraaid worden en zouden de nominaties opnieuw moeten gebeuren. En dat is woensdag ook effectief gebeurd.

Nieuwe nominaties, zou iedereen op dezelfde persoon gestemd hebben? Wij kunnen nu al zeggen dat dat niet zo is. Waar Grace, Nouchine, Julio en Nawel voor vreesden, werd werkelijkheid: er is een gelijkspel geweest waardoor Salar een knoop is moeten gaan doorhakken.

De vrees bij Nawel is groot Salar Kristof heeft vrijgesteld, maar is dat ook zo? Dat komen we donderdag officieel aan de weet, maar… de kans is groot dat Kristof toch nog op de lijst staat en dat met vier (of vijf) stemmen op zijn naam.
De gelijke stand zal wellicht tussen Nawel, Julio, Grace en of Tobias. Welke vraag kreeg Salar? Mocht hij één iemand vrijstellen of moest hij uit de gelijke stand één naam kiezen die dan samen met Kristof op de nominatielijst staat?

Twee derde van de kijkers hoopt dat Kristof alsnog genomineerd zal zijn en dat hij zaterdag naar huis gaat. Mocht Kristof op één of andere manier de dans ontspringen, dan ontploft de boel op de sociale media. Big Brother ligt al een tijdje onder vuur omdat kijkers van mening zijn dat Big Brother Kristof beschermt, enkel en alleen omwille van de kijkcijfers en de heisa die er rond Kristof is. Maar goed, die beschuldigingen zijn er ook omtrent Nawel. Andere kijkers zijn dan weer van mening dat de boel verkocht is en dat Nawel van Big Brother moét winnen.

Straks zal één en ander duidelijk worden. Meestal maakt Big Brother de genomineerden rond 13.30 uur bekend in het huis. Big Brother, het mag ook vroeger hoor, duizenden mensen zijn benieuwd naar op wie zij tot zaterdagavond mogen stemmen .

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven