Kürt Rogiers ontdekt iets heel opvallends aan zichzelf: “daar had ik nog nooit bij stilgestaan”

331
Foto: VTM

Kürt Rogiers presenteert bij VTM Marble Mania, een spelshow waarbij BV’s tegen elkaar knikkeren. En het is niet de eerste keer dat de Familie-acteur atypische studioshows presenteert. Kürt Rogiers presenteerde ook al Lego Masters en Valkuil.

“Dat was wel een tikkeltje maffer dan andere spelprogramma’s, hè”, haalt Kürt Rogiers in Het Nieuwsblad herinneringen op aan Valkuil waarbij kandidaten door de vloer van de studio zakten bij een fout antwoord. Kürt besefte niet dat VTM altijd bij hém lijkt aan te kloppen voor de vreemdste spelprogramma’s…

“Verdorie, ik had er zelf nog niet bij stilgestaan”, geeft Kürt Rogiers eerlijk toe in Het Nieuwsblad. “Maar het past wel bij mij. Ik hou van zulke uitdagingen. Normaliteit is geen onderdeel van mijn comfortzone.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be