Jamie-Lee Six voorspelt nog heftige weken bij De Verraders: “daar ben ik serieus van geschrokken”

274
Foto: DPG Media

Jamie-Lee Six breekt dankzij De Verraders ook volledig door bij het grote publiek nadat ze eerder al een echte ster was bij de jongeren dankzij haar iconische rol in D5R. Maar in De Verraders draait ze iederéén rond haar vinger met haar spontaneïteit én tranen…

Niemand verdenkt Jamie-Lee Six ervan een vuil spel te spelen in het VTM-programma, maar de 23-jarige actrice voorspelt in TV Familie nog heftige weken: “Ik heb doorheen de opnamen mijn eigen tactiek behouden, en dat zal nog voor flink wat spanning zorgen”, onthult Jamie-Lee Six.

De twee andere verraders zijn het niet altijd eens met de tactiek en keuzes van Jamie-Lee Six. Speelt de actrice binnenkort solo slim? “. Ik dacht altijd in naam van de verraders, niet in mijn persoonlijke naam. Ik wilde ook telkens bij mijn idee blijven, en dat zorgde soms voor wrijvingen. In ieder geval: het was bère zwaar om continu te moeten liegen”, aldus Jamie-Lee Six in haar sappig West-Vlaamse accent.

En dat ze zo goed kan liegen, is ook voor de actrice een serieuze verrassing: “Awel ja, ik ben er zelf serieus van geschrokken. Dat komedie spelen en liegen ging mij goed af”, knipoogt Jamie-Lee Six in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be