Mathias Vergels beleeft akelig moment tijdens The Masked Singer: “toen sloeg ik even in paniek”

0
Mathias Vergels beleeft akelig moment tijdens The Masked Singer: “toen sloeg ik even in paniek”
Foto: VRT

Mathias Vergels veroverde gans Vlaanderen als ‘Papegaai’ in The Masked Singer. Papegaai was veruit één van de meest mysterieuze figuren uit het tweede seizoen. De Thuis-acteur twijfelde lang om deel te nemen aan het programma, maar ging uiteindelijk overstag toen hij het kostuum zag…

“Een vrolijke hyperkinetische discopapegaai… dat was het eerste wat in me opkwam”, lacht Mathias Vergels in Het Laatste Nieuws. “Ik kan helemaal niet dansen, maar die pluimen maskeerden dat wel een beetje.”

In eerste instantie leek het draagcomfort van het kostuum ook nog wel mee te vallen, maar dat viel uiteindelijk lelijk tegen, onthult de Thuis-acteur in Het Laatste Nieuws.

“De broek ging nog, maar dan werd dat bovenstuk met die zware vleugels op mij gebonden en werd ik op slag minder enthousiast. En toen ik het masker over mijn kop kreeg, sloeg ik toch even in paniek”, geeft Mathias Vergels toe in het dagblad.

“Gelukkig was de zwarte bek van Papegaai gemaakt van een soort gaas, ik kon dus nog redelijk goed zien. Nadeel was dat de choreograaf zich helemaal wou uitleven en mij over allerlei brugjes en zo liet springen. Soms heb ik wel gevloekt”, lacht Mathias Vergels in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven