Thuis-producer reageert op kritiek: “voor de inspectie is alles in orde”

0
Thuis-producer reageert op kritiek: “voor de inspectie is alles in orde”
Foto: VRT

Thuis-kijkers trokken grote ogen toen een schoonheidsbehandeling van Tamara gewoon doorging in het midden van het café in De Withoeve. Met wervelwind Nancy die even binnenstormde tijdens het wellness-moment.

TV Familie publiceert reacties van kijkers die zich afvragen of er bij Thuis geen budget is voor een eigen decor voor een schoonheidssalon.” Hoe onhygiënisch ook”, klinkt het bij een kijker. Maar Thuis-producer Hans Roggen reageert op de kritiek in TV Familie.

De maker van Thuis benadrukt dat De Withoeve een multifunctionele eventruimte is waar van alles kan én mag gebeuren. “Zo kan de Withoeve als decor dienstdoen voor heel wat verhaallijnen”, verduidelijkt Roggen waarom dit praktisch een handige keuze is voor een dagelijkse serie.

En Hans Roggen wil de kijkers van Thuis ook geruststellen: “En kijkers moeten zich geen zorgen maken: we gaan ervan uit dat uitbaters Femke en Peter destijds alle vergunningen hebben aangevraagd. Voor de inspectie zal alles dus wel in orde zijn”, knipoogt Hans Roggen in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven