Kijkers van Thuis: ‘Wij willen de oude Kobe terug’

0
Kijkers van Thuis: ‘Wij willen de oude Kobe terug’
Foto: VRT

In september kregen de kijkers van ‘Thuis’ plots een andere Kobe in hun favoriete soap te zien. Sid Van Oerle had aangegeven dat hij een sabbatical wou nemen, de makers van de soap opteerden om tijdelijk een andere acteur in te schakelen. Reynout Dekimpe kreeg de taak om de rol van Kobe te spelen, maar na vijf maanden hebben de kijkers de nieuwe Kobe nog steeds niet in hun hart gesloten.

“Ben ik de enige die de oude Kobe terug wil? Heb echt geen klik met deze Kobe”, reageert een kijkster via een fansite van ‘Thuis’. Er zijn ondertussen al meer dan 400 reacties gekomen op het bericht. “Ik vind ook de oude Kobe beter”, “Ik denk er ook zo over”, “Toch niets aantrekkelijk aan he”, “Kan niet acteren” en “Imago klopt niet met de vorige Kobe”  zijn maar enkele van de vele reacties. Heel wat mensen willen de oude Kobe terug, dat is duidelijk geen geheim.

Gelukkig zijn er ook positieve reacties. “Ik vind deze beter als de vorige”, schrijft een kijkster. “Ik vind deze ook goed”, “ik ook” en “Ik vind de nieuwe Kobe wel oke, en ik ben zeker dat de helft van de criticasters hier, zich het gezicht van de oude Kobe, niet meer kunnen herinneren”, zijn héél andere reacties dan die van de criticasters onder de fans.

Het is trouwens niet voor het eerst dat een vervangen voor zoveel commotie zorgt. Toen Govert Deploige de rol van Benny in ‘Familie’ speelde omdat Roel Vanderstukken een hartoperatie moest ondergaan, kwam er ook heel veel kritiek. Mensen zijn gewoontebeesten en klagen als er verandering is. Wij snappen die kritiek, maar voor de acteurs die invallen en met hart en ziel hun best doen om de rol goed te spelen, is het niet leuk om al die kritiek te lezen.

Hopelijk kan Reynout één en ander plaatsen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven