Deze Big Brother-bewoner krijgt steeds meer respect van kijkers

0
Deze Big Brother-bewoner krijgt steeds meer respect van kijkers
Foto: Play4

We mogen dit wel schrijven, wat was Salar in het begin van Big Brother een irritante vent. In het datacentrum gedroeg hij zich niet echt aardig, hoe hij tegen Nawel bezig was, was echt niet normaal. Maar het opgefokte Duracellkonijn van toen, is de afgelopen weken een bijzonder aangenaam iemand geworden.


De kijkers van Big Brother hebben Salar ook positief zien evolueren.
“Ja hij speelt het spel,maar van de eerste dag openlijk dat iedereen het wist zonder meer. Maar het moet gezegd dat je met de dag meer en meer kan vaststellen dat hij als geen ander een geweldige opvoeding heeft genoten”, schrijft een kijkster op Facebook. Aanleiding voor het bericht is hoe Salar met héél veel respect over zijn moeder praatte. Volgens verschillende kijkers kunnen heel wat jongeren een voorbeeld aan hem nemen.

“En laten we eerlijk wezen hij zorgt voor hilarische, gezellige, spontane, sportieve, gevoelige momenten in het huis zonder ergens over de scheef te gaan. Geen bewuste toneelspelletjes om de kijker of medebewoners te misleiden. Hij is een ijdele, sportieve speler met juiste normen en waarden en met veel respect. Zouden anderen nog heel wat van kunnen leren”, besluit de kijkster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven