Buurtpolitie-actrice beleeft akelig voorval in sauna: “ze bleven maar staren”

0
Buurtpolitie-actrice beleeft akelig voorval in sauna: “ze bleven maar staren”
Foto: DPG Media

Ilse La Monaca kennen we als rechercheur Brigitte uit De Buurtpolitie. Ook al is de actrice al veertien seizoenen lang te zien in het populaire VTM-programma, toch voelt ze zich nog altijd niet echt een BV.

“Het is niet omdat mensen mij op straat aanspreken met ‘Hey Brigitte’ dat ik me een BV voel”, vertelt La Monaca in Primo. Al hangen er toch ook negatieve gevolgen vast aan bekendheid, geeft de 42-jarige actrice toe.

“Wat ik bijvoorbeeld niet meer doe, is naar een sauna gaan in Vlaanderen”, onthult Ilse La Monaca in Primo. “Dat komt ook omdat ik daar één negatieve ervaring mee gehad heb”, doet De Buurtpolitie-actrice haar verhaal in het weekblad.

“Je kan in de sauna natuurlijk niet de hele tijd met je ogen dicht zitten. Maar ik heb eens meegemaakt dat een vrouw met haar dochter constant aan het staren waren en dan ook vroegen of ze een foto mochten nemen”, vertelt Ilse La Monaca haar onaangename ervaring in Primo.

“Sindsdien ga ik naar een privésauna. Of ik ga uitzweten in Wallonië of in Duitsland”, bekent Ilse La Monaca. Dat is dan ook het voordeel aan bekend zijn in Vlaanderen. “Ik hoef maar een uur in de auto te zitten om te vervellen tot een nobele onbekende.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven