Kürt Rogiers lanceert controversieel idee voor tv-programma: “dat willen we allemaal zien”

132
Foto: VTM

Kürt Rogiers presenteert bij VTM wel eens programma’s met een opvallende invalshoek. Bouwen met Lego-blokjes in Lego Masters, BV’s die met knikkers spelen in Marble Mania,… Kürt Rogiers presenteert het allemaal met zijn gekende flair. In Het Nieuwsblad lanceert de presentator een opvallend idee voor een nieuw tv-programma…

“Eerlijk, hoelang zou het nog duren voor er een televisieversie komt van Twister?” vraagt Kürt Rogiers zich openlijk af in Het Nieuwsblad. “Kom op, Twister mania? BV’s die over elkaar moeten kruipen? Geef toe: je wilt het nu eigenlijk al een beetje zien”, klinkt het enthousiast bij de Familie-acteur in het dagblad. En als VTM iemand zoekt om het te presenteren? “Ze mogen mij altijd bellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be