Kandidaat ‘De Verraders’ haalt uit naar Astrid Coppens: “wat een bitch”

3680
Foto: DPG Media

Dirk Draulans doet mee aan het nieuwe VTM-programma ‘De Verraders’ en dat zullen we geweten hebben. Op zijn sociale media pent de bioloog verslagjes neer van zijn deelname en daarin schuwt hij de harde taal niet. Vooral Astrid Coppens vond hij maar niets…

“Als ik verrader was geweest, dan had ik haar als eerste ‘vermoord’. Astrids bitch-gehalte is me net iets te hoog”, schrijf Dirk Draulans op zijn sociale media. Al wil hij die uitspraak in Het Nieuwsblad toch wat nuanceren…

“Dat is niet vilein bedoeld, ze is gewoon niet het type vrouw op wie ik val. Laat ik het zo zeggen: het is een bepaalde sfeer van vrouw die niet mijn sfeer is”, verduidelijkt Dirk Draulans zijn uitspraak in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be