Familie-actrice zwaar aangepakt: “ik werd van school gestuurd…”

0
Familie-actrice zwaar aangepakt: “ik werd van school gestuurd…”
Foto: VRT

Belinda Voorspoels zien we tegenwoordig aan het werk als Samira in Familie. De voormalige Thuis-actrice getuigt in Primo over haar moeilijke jeugdjaren.

Toen haar vader zwaar ziek werd, belandde het gezin in armoede. En dat had een grote impact op de tienerjaren van de actrice. Al leerde Belinda er wel enkele belangrijke lessen uit…

“Alles wat je meemaakt, heeft een reden”, vertelt Belinda Voorspoels in Primo. “Er moet een reden zijn waarom hij ziek is geworden en waarom wij, als gezin, dat hebben meegemaakt. Ik geloof dat we uit heel die miserie iets moesten leren. En als je iets uitspookt, dan moet je daar ook voor boeten. Dat heb ik zelf meermaals ondervonden”, grijnst de actrice in Primo.

“Ik werd van school gestuurd”, verduidelijkt Belinda Voorspoels in het weekblad. “Maar desondanks ben ik toch geraakt tot waar ik vandaag sta. En dat heb ik vooral aan mezelf te danken”, klinkt het niet zonder trots bij de Familie-actrice.

“Je moet in de eerste plaats toch vooral in jezelf geloven en het zelf doen! Mijn broers en ik hadden tijdens onze jeugd echt niets en het kleinste maakte ons al enorm blij. Vandaag nog altijd. Dus ja, ironisch genoeg, ben ik blij met alle miserie die ik in mijn leven al heb gekend”, doet Belinda Voorspoels haar verhaal in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven